Skip to main content
  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Oisterwijk

24/7 ontstoppingsdienst in regio Oisterwijk

Heeft u te maken met een verstopping bij u thuis? Schakel dan snel Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst in. Wij staan 24/7 voor u klaar met onze professionele ontstoppingsdienst in regio Oisterwijk. Contacteer ons op telefoonnummer: 0413-250197 voor meer informatie. Door adequaat op te treden, behoren verstoppingsproblemen snel tot de verleden tijd.

Oorzaken van een verstopping

Een verstopping kan optreden door meerdere oorzaken. Gedacht kan worden aan een slecht aangelegde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen of ophoping van vet. U kunt er vervolgens voor kiezen om zelf aan de slag te gaan of een ervaren specialist in te schakelen. Kiest u voor Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst om uw verstoppingsprobleem te verhelpen in Oisterwijk of omgeving? Dan kiest u voor een ervaren vakman met geavanceerde apparaten. Zo is het voor ons mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren indien het probleem groter is dan vooraf gedacht. Zodoende lossen wij elke verstopping snel en vakkundig op.

Voor al uw verstoppingsproblemen in Oisterwijk

Een verstoppingsprobleem is vervelend en zorgt in korte tijd voor een aanzienlijke overlast. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een ondraaglijke stank. Tevens kan het voorkomen dat het water niet wegspoelt. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst heeft al bij vele huishoudens verstoppingen verholpen aan:

  • Rioleringen;
  • Wc’s;
  • Leidingen en afvoeren.

Kortom, bent u woonachtig in de omgeving van Oisterwijk en op zoek naar een professionele ontstoppingsdienst? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het verhelpen van verstoppingen.

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom geven we u ook graag een aantal tips waarmee u de kans dat ons moet gaan bellen, kunt verkleinen.

  • Vet is echt funest voor de doorloop van uw afvoer. Het is dan ook beter om dit zoveel mogelijk uit uw gootsteen te weren. Giet olie en frituurvet in een lege fles om in te leveren bij een verzamelpunt, of haal even een stukje keukenpapier door de koekenpan voordat u hem afwast. Dit kan veel ellende voorkomen.
  • Spoel regelmatig met water! Het klinkt zo simpel en dat is het eigenlijk ook: Gooi af en toe wat goed heet water in uw gootsteen. Dit geldt overigens voor alle afvoeren in uw huis, dus ook voor bijvoorbeeld uw toilet. Heel veel vuil wordt daardoor weggespoeld, en u brengt met wat heet water geen schade toe aan de leidingen of de afvoer. Heet water kunt u dus zo vaak gebruiken als u wilt. Als u trouwens nog wat koffiedrab toevoegt aan het water, zal ook hardnekkiger vuil weggespoeld worden.
  • Gebruik ook af en toe soda om uw gootsteen schoon te houden. Het is een typisch ‘oma’s middeltje’ maar het werkt echt. Het is effectiever dan alleen heet water en bovendien bevat het geen chemicaliën zoals veel ontstoppers die wel hebben.

24/7 voor u bereikbaar in Oisterwijk

Neem contact op om gebruik te maken van onze ontstoppingsdienst. Om u als klant uitstekend van dienst te kunnen zijn, staan wij 24/7 voor u klaar bij verstoppingen. Om kennis te maken met onze dienstverlening, kunt u alvast een bezoek brengen aan onze pagina op Facebook. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: voor het verhelpen van verstoppingen in regio Oisterwijk.