ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Erp

24/7 ontstoppingsdienst in regio Erp

Met geavanceerde apparaten en vakkundige medewerkers gaan wij aan de slag om verstoppingsproblemen op te lossen. Heeft u te maken met een verstopping? Contacteer ons dan op het volgende telefoonnummer: 0413-250197, wij staan 24/7 voor u klaar.

Gespecialiseerd in de riooltechniek

In de omgeving van Erp verhelpt Wiltox Ontstoppingsdienst verstoppingen bij zowel huishoudens als bedrijven. U kunt ons inschakelen voor verstoppingsproblemen aan uw:

  • Wc’s;
  • Leidingen;
  • Rioleringen.

Door onze ruime ervaring in de riooltechniek is geen enkel probleem ons te groot. Is het probleem toch groter dan vooraf gedacht? Dan maken wij gebruik van een rioolcamera om een uitgebreide inspectie uit te voeren. Hierdoor weten wij vervolgens elk verstoppingsprobleem op te lossen. Van problemen aan uw keukenafvoer tot het ontstoppen van huisaansluitingen, voor al uw verstoppingsproblemen helpen wij u graag.

Ga niet zelf aan de slag

Door zelf het verstoppingsprobleem aan te pakken, maakt u de verstopping mogelijk erger. Wij adviseren daarom te allen tijde om een vakman in te schakelen bij het optreden van een verstopping. Hedendaags hebben wij een diversiteit aan oorzaken van verstoppingen meegemaakt. Gedacht kan worden aan het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen, ophoping van vet én het overdadig gebruik van toiletpapier. Wilt u weten wat u het beste kunt doen om verstoppingen te vermijden? Geef ons dan gerust een belletje, wij voorzien u graag van passend advies.

24/7 professionele ontstoppingsdienst in regio Erp

Gevestigd in Uden staan wij 24/7 voor u paraat, zelfs op zondagen en feestdagen. Wilt u snel gebruikmaken van onze professionele ontstoppingsdienst? Neemt u dan contact met ons op. Door snel en adequaat te handelen, blijft eventuele vervolgschade tot het minimum beperkt.