ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Eindhoven

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Eindhoven

Zoekt u een professionele ontstoppingsdienst in de omgeving van Eindhoven? Wiltox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar bij verstoppingen in en rondom Eindhoven. Schakel snel en zorg dat het ongemak direct verholpen wordt. U kunt onze specialisten bereiken op het volgende telefoonnummer: 0413-250197. Eventuele vragen kunt u eenvoudig stellen door een mailtje te sturen naar: info@witlox.nl.

Ontstoppen van uw riool in Eindhoven

Met onze moderne materialen is Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst in staat om verstoppingen in de regio Eindhoven snel en vakkundig op te lossen. Door de jaren heen zijn wij ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven voor het verhelpen van verstoppingen aan:

  • Rioleringen;
  • Wc’s;
  • Afvoeren.

Met onze expertise weten wij zelfs grotere verstoppingsproblemen eenvoudig op te lossen. Door gebruik te maken van een rioolcamera kunnen onze specialisten een uitgebreide rioolinspectie uitvoeren. Vervolgens zorgen wij er met onze professionele aanpak voor dat uw problemen opgelost worden.

24/7 bereikbaar bij problemen

Een ontstopping is vervelend en treedt snel op. Door de jaren heen hebben wij al talloze oorzaken gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een verouderde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen of het doorspoelen van keukenrollen, natte doekjes etc.

Hoewel u uiteraard zelf aan de slag kunt gaan om uw problemen te verhelpen, adviseren wij te allen tijde om hiervoor een specialist in te schakelen. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat met een professionele ontstoppingsdienst 24/7 voor u klaar in Eindhoven en omgeving.

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. We geven u dan ook graag een aantal tips om te helpen voorkomen dat u een verstoppingsdienst moet inschakelen om naar Eindhoven te komen.

  • Let op met vet, want het gaat zich ophopen in de afvoer en de leidingen waardoor het de grootste veroorzaker van verstoppingen is. Giet frituurolie of ander bakvet dan ook nooit in de afvoer, maar verzamel het apart door het bijvoorbeeld in een lege fles te gieten en lever het in bij een inzamelingspunt. Ook een stukje keukenrol door de koekenpan halen om het meeste vet er uit te halen voor u hem afwast, is verstandig en zo gebeurd.
  • Spoel de afvoer af en toe door met heet water. Heet water doet wonderen en neemt veel vuil mee. Bovendien is het niet schadelijk voor uw leidingen dus u kunt deze methode zo vaak en zo veel gebruiken als u wilt.
  • Soda. Dit “grootmoeders middeltje” is voor veel huishoudelijke taken goed, en het voorkomen van verstoppingen is er één van. Door eens in de twee of drie maanden een mengsel van soda met heet water in de afvoer te gieten kunt u veel ellende voorkomen. Laat het wel een aantal uren inwerken. Het is dan ook verstandig om dit bijvoorbeeld ’s avonds, voordat u naar bed gaat, te doen.

Dé ontstoppingsdienst bij verstoppingen in de regio Eindhoven

Heeft u vragen of wilt u onze 24-uursservice direct inschakelen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u terecht onder bedrijfsinformatie of een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Zo kunt u ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook uitstekend inschakelen voor zandblazen. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.