Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Eindhoven

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Eindhoven

Zoekt u een professionele ontstoppingsdienst in de omgeving van Eindhoven? Wiltox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar bij verstoppingen in en rondom Eindhoven. U kunt onze specialisten bereiken op het volgende telefoonnummer: 0413-250197.  Schakel snel en zorg dat het ongemak zo snel mogelijk verholpen wordt om vervolgschade te voorkomen. Een beginnende verstopping kan namelijk snel erger worden en schade veroorzaken aan leidingen, riool en omgeving.

Ontstoppingsdienst voor iedereen in Eindhoven

Als ontstoppingsdienst uit Uden kunnen wij met onze moderne materialen snel in Eindhoven ter plaatse zijn. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is dan ook in staat om ook complexere verstoppingen in de regio Eindhoven snel en vakkundig op te lossen. Door de jaren heen zijn wij ingeschakeld door zowel particulieren als bedrijven voor het verhelpen van verstoppingen aan:

  • Rioleringen;
  • Wc’s;
  • Afvoeren.

Met onze expertise weten wij zelfs grotere verstoppingsproblemen eenvoudig op te lossen. Daarvoor voeren wij ook regelmatig rioolinspecties uit. Dat doen wij o.a. door gebruik te maken van een rioolcamera, waarmee we veel oorzaken kunnen detecteren. Vervolgens zorgen wij er met onze professionele aanpak voor dat uw problemen opgelost worden.

24/7 bereikbaar bij problemen

Een verstopping is vervelend en de gevolgen ervan zijn soms plotseling zichtbaar. Toch worden ze vaak veroorzaakt door problemen die al langer spelen. Door de jaren heen hebben wij al talloze oorzaken gevonden. Denk bijvoorbeeld aan een verouderde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen of het doorspoelen van keukenrollen, natte doekjes etc.

Hoewel u uiteraard zelf aan de slag kunt gaan om uw problemen te verhelpen, adviseren wij te allen tijde om hiervoor een specialist in te schakelen. Zo pakt u ook gelijk de oorzaak aan. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat met een professionele ontstoppingsdienst 24/7 voor u klaar in Eindhoven en omgeving.

Verstoppingen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. We geven u dan ook graag een aantal tips om te helpen voorkomen dat u een verstoppingsdienst moet inschakelen om naar Eindhoven te komen.

  • Let op met vet, want het gaat zich ophopen in de afvoer en de leidingen waardoor het de grootste veroorzaker van verstoppingen is. Giet frituurolie of ander bakvet dan ook nooit in de afvoer, maar verzamel het apart door het bijvoorbeeld in een lege fles te gieten en lever het in bij een inzamelingspunt. Ook een stukje keukenrol door de koekenpan halen om het meeste vet er uit te halen voor u hem afwast, is verstandig en zo gebeurd.
  • Spoel de afvoer af en toe door met heet water. Heet water doet wonderen en neemt veel vuil mee. Bovendien is het niet schadelijk voor uw leidingen dus u kunt deze methode zo vaak en zo veel gebruiken als u wilt.
  • Soda. Dit “grootmoeders middeltje” is voor veel huishoudelijke taken goed, en het voorkomen van verstoppingen is er één van. Door eens in de twee of drie maanden een mengsel van soda met heet water in de afvoer te gieten kunt u veel ellende voorkomen. Laat het wel een aantal uren inwerken. Het is dan ook verstandig om dit bijvoorbeeld ’s avonds, voordat u naar bed gaat, te doen.

Dé ontstoppingsdienst bij verstoppingen in de regio Eindhoven

De ontstoppingsdienst van Witlox is snel ter plaatse in de regio Eindhoven. Heeft u vragen of wilt u onze 24-uursservice direct inschakelen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u terecht onder bedrijfsinformatie. Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Overigens kunt u Witlox niet alleen inschakelen voor het verhelpen van verstoppingen. Als wegenbouw en groentechniek specialist hebben wij ook veel ervaring met blaas- en zuigtechniek, grondwerk en gladheidsbestrijding.  Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.