0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Eindhoven

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Oss

Zoekt u een professionele ontstoppingsdienst in de omgeving van Eindhoven? Wiltox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar bij verstoppingen in en rondom Eindhoven. Schakel snel en zorg dat het ongemak direct verholpen wordt. U kunt onze specialisten bereiken op het volgende telefoonnummer: 0413-250197. Eventuele vragen kunt u gemakkelijk stellen door een mailtje te sturen naar: info@witlox.nl.

Ontstoppen van het riool

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst beschikt over professionele materialen voor het vakkundig oplossen van verstoppingen in regio Eindhoven. Door de jaren heen zijn wij ingeschakeld door huishoudens voor het verhelpen van verstoppingen aan:

  • Rioleringen;
  • Wc’s;
  • Afvoeren.

Door onze expertise weten wij zelfs grotere verstoppingsproblemen eenvoudig op te lossen. Hiervoor maken wij gebruik van een rioolcamera, zodat onze specialisten een uitgebreide rioolinspectie kunnen uitvoeren. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw problemen verdwijnen door middel van een professionele aanpak.

Zandspuiten - Witlox

24/7 bereikbaar bij problemen

Een ontstopping is vervelend en treedt snel op. Hedendaags hebben wij voor het optreden van een verstopping al talloze oorzaken gevonden. U kunt dan onder andere denken aan een verouderde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen én het doorspoelen van keukenrollen, natte doekjes etc.

Hoewel u uiteraard zelf aan de slag kunt gaan om uw problemen te verhelpen, adviseren wij te allen tijde om hiervoor een specialist in te schakelen. Wiltox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat met een professionele ontstoppingsdienst 24/7 voor u klaar in Eindhoven en omgeving.

Dé specialist bij verstoppingen

Heeft u vragen of wilt u onze 24-uursservice direct inschakelen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie omtrent onze dienstverlening kunt u terecht onder bedrijfsinformatie of een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Zo kunt u ons, naast het verhelpen van verstoppingen, ook uitstekend inschakelen voor zandblazen. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP