Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Boxtel

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Boekel

Zit er een verstopping in uw riolering of de afvoer?Wacht niet te lang en schakel snel een ontstoppingsdienst in. De ontstoppingsdienst van Witlox uit Uden is 24 uur per dag bereikbaar en is ook in de regio Boxtel actief.  Bel ons op telefoonnummer: 0413-250197, dan plannen we meteen een afspraak in. Een verstopping komt altijd ongelegen en kan veel schade veroorzaken aan het riool, maar ook aan de leidingen. Daarom is het zaak om snel en adequaat te reageren; zo wordt kan vervelende vervolgschade tot een minimum beperkt blijven.

Veelvoorkomende oorzaken van verstoppingen

Wij raden u aan om een ervaren vakman in te schakelen wanneer u een verstopping in huis heeft. Natuurlijk kunt u het zelf proberen op te lossen, maar vaak wordt de onderliggende oorzaak dan niet aangepakt. Daardoor kunnen de problemen al snel terugkomen. Door de jaren heen hebben wij diverse oorzaken van verstoppingen gevonden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een slecht aangelegde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen en ophoping van vet. Wilt u advies wat u het beste kunt doen om verstoppingen te vermijden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.

Wij zijn snel bij u woning in Boxtel

Witlox is gevestigd in Uden maar kan ook in Boxtel snel ter plaatse zijn. Wij zorgen ervoor dat er een vakkundige oplossing komt voor zowel kleine als grote verstoppingsproblemen. Zo worden wij onder andere regelmatig ingeschakeld voor het oplossen van verstoppingen aan:

  • Wc’s;
  • Leidingen;
  • Rioleringen.

Is het verstoppingsprobleem groter dan vooraf gedacht? Wij zijn in staat om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren; hiervoor gebruiken we geavanceerde apparatuur, zodat we alles snel in kaart kunnen brengen en elk probleem snel, secuur én vakkundig op kunnen lossen.

24/7 paraat bij verstoppingen in regio Boxtel

Schakel Witlox Ontstoppingsdienst in bij het ontstaan van een verstopping bij uw woning of bedrijf in Boxtel en omgeving. Onze specialisten zijn vervolgens snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Heeft u vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met onze dienstverlening.