Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst Boekel

24/7 Ontstoppingsdienst in regio Boekel

Heeft u te maken met een verstopping bij u thuis? Ook in de omgeving van Boekel staat Witlox Ontstoppingsdienst 24/7 voor u klaar. Laat het verstoppingsprobleem niet op zijn beloop, maar bel ons op telefoonnummer: 0413-250197 , dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs. Hoe sneller u reageert, hoe beter eventuele vervolgschade beperkt blijft tot een minimum.

Ontstoppingsdienst snel in Boekel ter plaatse

Gevestigd in Uden zijn wij met onze ontstoppingsdienst snel bij u ter plaatse in Boekel. Hierbij bieden wij een vakkundige oplossing voor zowel kleine als grote verstoppingsproblemen. Wij zijn in het verleden onder andere ingeschakeld voor het oplossen van verstoppingen aan:

  • Wc’s;
  • Leidingen;
  • Rioleringen.

Rioolinspectie in Boekel

Is het verstoppingsprobleem groter dan vooraf gedacht? Door gebruik van geavanceerde apparaten is het voor ons mogelijk om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Op deze manier kunnen wij elk probleem snel, secuur én vakkundig oplossen.

Veelvoorkomende oorzaken van verstoppingen

Bij een verstopping kunt u natuurlijk zelf te werk gaan om het probleem op te lossen. Vaak komt het probleem dan echter na een tijdje weer terug. Wij raden u daarom aan om een ervaren vakman hiervoor in te schakelen. Door de jaren heen hebben wij diverse oorzaken van verstoppingen gevonden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een slecht aangelegde riolering, het verkeerd gebruiken van ontstoppingsmiddelen en ophoping van vet. Wilt u advies wat u het beste kunt doen om verstoppingen te vermijden? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies.

Het voorkomen van verstoppingen

Natuurlijk is het voorkomen van een verstopping nog altijd te verkiezen boven het oplossen van een verstopping. Daarom geven we u graag een aantal tips om te voorkomen dat u ons moet inschakelen. De meeste zijn heel simpel en kosten u nauwelijks moeite!

  • Het opvangen van etensresten in de gootsteen voorkomt een groot deel van de voorkomende verstoppingen daar. Door een zeefje te plaatsen in het gaatje van de afvoer wordt voorkomen dat grotere delen etensresten in de leiding terecht komen en de boel verstoppen;
  • Hetzelfde geldt voor het opvangen van haren bij het doucheputje. Eén paar haren lijken geen kwaad te kunnen, maar vaak spoelen ze niet goed weg en vormen ze na verloop van tijd een lelijke kluwen in de leiding, waardoor het water niet meer weg kan. Een filter plaatsen voorkomt veel ellende. Maak het filter af en toe schoon;
  • Om te voorkomen dat regenpijpen verstopt raken, kunt u een bladvanger plaatsen aan de bovenkant zodat bladeren en takjes er niet in terecht komen. Maak ook de dakgoten elk jaar schoon.

Heeft u een verstopping toch niet kunnen voorkomen? Dan komen wij graag bij u langs om het op te lossen. Met onze apparatuur en kennis hebben wij het vaak binnen een half uur geregeld, en heeft u nergens last meer van.

24/7 paraat bij verstoppingen in regio Boekel

Schakel Witlox Ontstoppingsdienst in bij het ontstaan van een verstopping bij u thuis in Boekel en omgeving. Onze specialisten zijn vervolgens snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Heeft u vragen? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. Via Facebook kunt u alvast kennismaken met onze dienstverlening.