0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsbedrijf

Riooltechiek Witlox ontstoppingsdienst

Ontstoppingsbedrijf

Is uw WC, riool of afvoer verstopt? Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf om verstoppingsproblemen op te lossen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat als ontstoppingsbedrijf 24/7 klaar voor het reinigen en aanpakken van verstoppingsproblemen.

WC ontstoppen / Riool ontstoppen / Afvoer ontstoppen

Wij bieden als ontstoppingsbedrijf jarenlange ervaring in de riooltechniek. Onze specialisten hebben reeds vele verstoppingen verholpen. Wij hebben de volgende oorzaken van verstoppingsproblemen gevonden door de jaren heen:

  • Slecht aangelegde of verouderde riolering;
  • Veelvoudig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vetresten;
  • Doorspoelen van keukenrollen en natte doekjes.
WC verstopt - Witlox

Rioolinspectie voor verstoppingsproblemen

Verstoppingsproblemen kunnen groter zijn dan vooraf ingeschat. Wij beschikken over een rioolcamera om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u vervolgens met een adequaat plan, zodat verstoppingsproblemen tot het verleden behoren.

24/7 ontstoppingsdienst

Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. In korte tijd verhelpen wij problemen aan uw afvoer, riool of WC. Wilt u zelf aan de slag met het aanpakken van verstoppingsproblemen? Neem dan contact met ons op om u zich te laten adviseren. Door onze expertise weten wij dat verstoppingen door echte specialisten opgelost dienen te worden.

Expertise van Witlox

Wij zijn uw totaalspecialist op het gebied van verstoppingen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en zandblaastechniek. Wilt u een impressie krijgen van de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via 0413-250197 of volgen op Facebook. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: met vakmanschap staan onze medewerkers voor u klaar!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP