Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
ontstoppingsbedrijf ontstoppingsdienst

Ontstoppingsbedrijf

Een professioneel ontstoppingsbedrijf om verstoppingsproblemen op te lossen

Is uw WC, riool of afvoer verstopt en zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf om verstoppingsproblemen op te lossen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden staat  24/7 klaar voor het reinigen van afvoeren en het aanpakken van verstoppingsproblemen.

Ontstoppingsbedrijf voor toilet, riool en afvoer

Wij hebben als ontstoppingsbedrijf jarenlange ervaring in de riooltechniek. Onze specialisten hebben dan ook al vele verstoppingen verholpen en zijn snel ter plaatse om u te helpen. U wil immers zo snel mogelijk van de problemen af zijn. Door de jaren heen hebben we al veel meegemaakt; we weten dan ook precies te vertellen wat de  meest voorkomende oorzaken  van verstoppingsproblemen zijn:

  • Slecht aangelegde of verouderde riolering;
  • Overmatig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vetresten;
  • Doorspoelen van keukenrollen en natte doekjes.

Ook andere zaken, zoals haren in het doucheputje of de afvoer van de wasbak, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Haren vergaan niet snel en hopen zich al snel op in de afvoerbuis.  Dus, al is het misschien niet zo’n prettig werkje: regelmatig de haren uit de afvoer verwijderen voorkomt grotere problemen. Een filtertje of roostertje aanbrengen op de afvoer voorkomt ook vaak erger.

Rioolinspectie voor verstoppingsproblemen

Verstoppingsproblemen kunnen groter zijn dan vooraf ingeschat. Ook kan het zijn dat de oorzaak ervan niet direct duidelijk is. Daarom beschikken wij over een rioolcamera om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u vervolgens met een adequaat plan, zodat verstoppingen voortaan tot het verleden behoren.

24/7 ontstoppingsdienst

Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. Wij verhelpen snel de problemen aan uw afvoer, riool of WC. Wilt u zelf aan de slag met het aanpakken van verstoppingsproblemen? Neem contact met ons op om u te laten adviseren. Als het om een gedeeltelijke verstopping gaat, is er vaak ook door u nog wel wat aan te doen. De ervaring leert ons echter dat de meeste hardnekkige verstoppingen beter door een onstoppingsbedrijf opgelost kunnen worden om herhaling te voorkomen.

Expertise van Witlox ontstoppingsbedrijf

Wij zijn uw totaalspecialist op het gebied van verstoppingen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en zandblaastechniek. Wilt u een impressie krijgen van de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via 0413-250197 of volgen op Facebook. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: met vakmanschap staan onze medewerkers voor u klaar!

ontstoppingsbedrijf, onstoppingsdienst voor verstopt riool.