ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Een professioneel ontstoppingsbedrijf om verstoppingsproblemen op te lossen

Is uw WC, riool of afvoer verstopt? Zoekt u een professioneel ontstoppingsbedrijf om verstoppingsproblemen op te lossen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst staat  24/7 klaar voor het reinigen van afvoeren en het aanpakken van verstoppingsproblemen.

Ontstoppingsbedrijf voor toilet, riool en afvoer

Wij hebben als ontstoppingsbedrijf jarenlange ervaring in de riooltechniek. Onze specialisten hebben reeds vele verstoppingen verholpen. Toch zijn dit soort problemen vaak wel te voorkomen. Wij hebben de volgende oorzaken van verstoppingsproblemen gevonden door de jaren heen:

  • Slecht aangelegde of verouderde riolering;
  • Overmatig gebruik van toiletpapier;
  • Verkeerd gebruik ontstoppingsmiddelen;
  • Ophoping van vetresten;
  • Doorspoelen van keukenrollen en natte doekjes.

Ook andere zaken, zoals haren in het doucheputje, kunnen op den duur een verstopping veroorzaken. Haren vergaan niet snel en hopen zich al snel op in de afvoerbuis.¬† Dus, al is het misschien niet zo’n prettig werkje, regelmatig de haren uit de afvoer verwijderen voorkomt grotere problemen. Ook een filtertje of roostertje aanbrengen op de afvoer voorkomt vaak erger.

Rioolinspectie voor verstoppingsproblemen

Verstoppingsproblemen kunnen groter zijn dan vooraf ingeschat. Daarom beschikken wij over een rioolcamera om een uitgebreide rioolinspectie uit te voeren. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst helpt u vervolgens met een adequaat plan, zodat verstoppingsproblemen tot het verleden behoren.

24/7 ontstoppingsdienst

Onze specialisten staan 24/7 voor u klaar. In korte tijd verhelpen wij problemen aan uw afvoer, riool of WC. Wilt u zelf aan de slag met het aanpakken van verstoppingsproblemen? Neem dan contact met ons op om u te laten adviseren. Als het om een gedeeltelijke verstopping gaat, is er vaak ook door u nog wel wat aan te doen. De ervaring leert ons echter dat de meeste hardnekkige verstoppingen door echte specialisten opgelost dienen te worden.

Expertise van Witlox ontstoppingsbedrijf

Wij zijn uw totaalspecialist op het gebied van verstoppingen, wegenbouw, grondwerken en grondzuig- en zandblaastechniek. Wilt u een impressie krijgen van de mogelijkheden? U kunt ons bereiken via 0413-250197 of volgen op Facebook. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst: met vakmanschap staan onze medewerkers voor u klaar!