Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
kelder kruipruimte leegzuigen met zuigwagen zuigtechniek puinzuigen

Kruipruimte uitgraven tot kelder

Kruipruimte uitgraven tot kelder door echte specialisten

Wilt uw meer ruimte in uw woning creëren door uw kruipruimte te laten uitgraven tot een grote kelder? Witlox is gespecialiseerd in zuigtechniek en kunnen met onze zandzuiger snel en vakkundig zand uit uw kruipruimte zuigen. Wij beschikken over gediplomeerd personeel, moderne zuigwagens, het juiste materiaal én een ruime kennis van zaken.

Opzuigen zand uit kruipruimte

Gelukkig hoeft u het zand niet zelf uit de kruipruimte te scheppen, het gaat meestal om wel 50 – 100 kubieke meter. De kruipruimte uitgraven tot een kelder gebeurt machinaal. Met behulp van moderne zuigtechniek wordt uw kruipruimte netjes machinaal uitgegraven en wordt het zand / puin netjes afgevoerd. Afhankelijk van de hoeveelheid kost dit meestal een halve dag werk.

Fundering: kruipruimte uitgraven tot kelder

Om extra ruimte te creëren is het mogelijk om de kruipruimte onder uw woning / bedrijfsruimte uit te diepen. Vaak wordt er dan zoveel zand uitgehaald dat er een kruipruimte hoogte ontstaat van minimaal 1,80 meter tot wel 2 meter 40. In de meeste gevallen worden er dan betonnen wanden aangebracht en zo ontstaat er een betonnen kelder.

Zelf kruipruimte uitgraven tot kelder; is dat mogelijk?

Allereerst is het zelf uitgraven van een kruipruimte geen kleine doe-het-zelf-klus in het weekend. Dit soort klussen duurt meestal lang en als u niet altijd precies weet wat u moet doen, kan dit erg gevaarlijk zijn. Tijdens het project moet jouw huis tijdelijk op palen worden gestut, wat, als dit niet goed wordt gedaan, kan leiden tot een dramatische storing in je fundering. Het is dus technische gezien mogelijk om hem zelf uit te graven, maar we raden u niet aan om hieraan te beginnen zonder ervaring en goed vooronderzoek.

Grond verwijderen biedt tal van mogelijkheden

Volgt u ons al op Facebook of LinkedIn? U krijgt via deze kanalen een goede impressie van de mogelijkheden. Zo biedt het verwijderen van grond tal van mogelijkheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het uitdiepen van uw kruipruimte. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons. Onze specialisten helpen u graag verder!