Grondzuigen: efficiëntie en effectiviteit van een grondzuiger

Grondzuigen: efficiëntie en effectiviteit van een grondzuiger

Grondzuiger

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al vele jaren een begrip op het gebied van grondbouw, wegenbouw en waterbouw. Om mensen nog meer van dienst te kunnen zijn op het gebied van grondtechnieken, besloot het bedrijf in 2007 zijn eerste grondzuiger aan te schaffen. Een hele goede keuze want de toepassingen van deze wagen zijn ongekend. Al snel oversteeg de vraag het aanbod en werd zelfs een tweede wagen aangeschaft.

zuigwagen sleuf voor kabels of leidingen

Algemene grondwerkzaamheden

Op de eerste plaats is de grondzuiger uitermate geschikt bij het uitvoeren van algemene grondwerkzaamheden, zoals het vrijmaken van leidingen en kabels, het maken of leegzuigen van kruipruimtes & kelders, het afzuigen van puin bij verbouwingen of sloopwerkzaamheden, het schoonzuigen van daken en het vrijmaken van trainrails en tramrails.

Storingswerkzaamheden

Storing en breuken aan leidingen en kabels resulteren vaak in complexe graafwerkzaamheden. Immers is de kans aanwezig dat reguliere graafmachines de kabels beschadigen en u nog verder van huis bent. Met de grondzuiger kunt u vakkundig, uiterst efficiënt en geheel schadevrij graven. Probeer u eens voor te stellen wat voor voordelen dat oplevert in het geval van storingen aan elektriciteitskabels, breuken in gas- en waterleidingen.

Saneringswerkzaamheden

De wagen kent daarnaast nog vele andere toepassingen. U kunt hierbij denken aan het wegzuigen van vervuilde grond, het blootleggen van funderingen, het opzuigen van een grindlaag en diverse werkzaamheden bij woningsanering. Maar ook in de groentechniek kunt u rekenen op de diversiteit van de grondzuiger. Het blootleggen van boomwortels en het maken van beluchtingsgaten bij bomen is geen enkel probleem.

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of heeft u direct hulp nodig. Aarzel niet en neem contact op met Witlox!

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.