0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Grondzuiger

Grondzuigen: efficiƫntie en effectiviteit van een grondzuiger

Grondzuiger

Wilt u graag zand, grond of grind laren wegzuigen met behulp van een grondzuiger? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is al vele jaren een begrip op het gebied van grondwerken, wegenbouw en waterbouw. In 2007 hebben wij een grondzuiger aangeschaft om onze klanten van dienst te zijn met grondzuigtechnieken. Al snel hebben wij hierna een nieuwe grondzuigwagen aangeschaft door de stijgende vraag. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot grondzuigen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zuigwagen voor zand, grond en grind

Op de eerste plaats is de grondzuiger uitermate geschikt bij het uitvoeren van algemene grondwerkzaamheden. Hedendaags wordt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst ingeschakeld voor de volgende grondwerkzaamheden:

  • Vrijmaken van leidingen en kabels;
  • Maken of leegzuigen van kruipruimtes & kelders;
  • Afzuigen van puin bij verbouwingen of sloopwerkzaamheden;
  • Schoonzuigen van daken;
  • Vrijmaken van trainrails en tramrails.

Grondzuigen voor storingswerkzaamheden

Storing en breuken aan leidingen en kabels resulteren vaak in complexe graafwerkzaamheden. Immers is de kans aanwezig dat reguliere graafmachines de kabels beschadigen en u nog verder van huis bent. Met de grondzuiger kunt u vakkundig, uiterst efficiƫnt en geheel schadevrij graven. Probeert u zich eens voor te stellen wat voor voordelen dat oplevert in het geval van storingen aan elektriciteitskabels, breuken in gas- en waterleidingen.

Voor al uw saneringswerkzaamheden

De wagen kent daarnaast nog vele andere toepassingen. U kunt hierbij denken aan het wegzuigen van vervuilde grond, het blootleggen van funderingen, het opzuigen van een grindlaag en diverse werkzaamheden bij woningsanering. Maar ook in de groentechniek kunt u rekenen op de diversiteit van de grondzuiger. Het blootleggen van boomwortels en het maken van beluchtingsgaten bij bomen is geen enkel probleem.

Wij helpen u graag met onze grondzuigwagen

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of heeft u direct hulp nodig. Aarzel niet en neem contact op met Witlox. Onze grondzuiger staat voor u klaar. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze Facebook– en LinkedInpagina.

Grondzuiger | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.