Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
grindzuiger

Grindzuiger

Eenvoudig grind wegzuigen

Grindzuiger

Met een grindzuiger kunt u eenvoudig grind laten wegzuigen op daken en andere plaatsen. Wilt u grind laten verwijderen, vervangen of aanbrengen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst uit Uden staat met professionele grindzuigers voor u klaar. Vraag direct een offerte aan door contact op te nemen. Eventuele vragen kunt u stellen via 0413-250197 en info@wiltox.nl.

Mogelijkheden van grindzuiger

Voor het aanbrengen of verwijderen van grind maken wij gebruik van zuigwagens. Deze zuigwagens fungeren als grindzuigers en bieden een tal van mogelijkheden. Naast het wegzuigen van grind kunt u deze zuigwagens ook inschakelen voor:

  • Het vrijmaken van kabels en leidingen;
  • Het blazen van grind;
  • Het opzuigen van klein puin bij eventuele sloopwerkzaamheden.

Technische gegevens

Grindzuigers zijn noodzakelijk om uw dak in goede staat te houden. Onze zuigwagens beschikken over de volgende technische gegevens:

Lengte

10,7m

Onderdruk

42.000 Pa

Breedte

2,5m

Kompr.

3.6m3/min

Hoogte

3.8m

Volume

8,0m3

Zuigdiepte

20m

Tele-Zwenkarm

6,8m

Zuigafstand

100m*

Totaal gew.

37ton

Vermogen

38,000 m3/h

Moterverm.

450ps

Dé specialist in het zuigen van grind

Als specialist in wegenbouw, groentechniek & ontstoppingsdienst helpen wij u graag bij het zuigen van grind. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze grindzuiger? Neemt u dan gerust contact met ons op. Door gericht met u mee te denken, weten wij maatwerk voor uw situatie te realiseren. Bij eventuele alarmerende situaties bieden wij een 24 uur service. Zodoende kunt u altijd op onze specialisten rekenen.

Om onze klanten op de hoogte te houden van lopende projecten, plaatsen wij regelmatig berichten op Facebook en LinkedIn. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar!