0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Zandlevering

Mogelijkheden van zandlevering

Voor zandlevering bent u bij Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst aan het juiste adres. Wilt u graag zand bestellen? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij leveren zowel kleine als grote hoeveelheden zand door heel Nederland. Dit maakt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst bij uitstek geschikt voor zandlevering!

Grond- en/of zandlevering voor uw tuin of terras

U kunt zand gebruiken voor diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld uw vijver demper door middel van zand. Daarnaast kan het gebruikt worden voor het ophogen van uw tuin of terras. Met betrekking tot zandlevering kunt u onder meer bij ons terecht voor:

  • Straatzand;
  • Ophoogzand;
  • Vulzand.

Levering door heel Nederland

Van Den Haag tot Eindhoven en van Groningen tot Limburg, Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst levert het zand af door heel Nederland. Bovendien is het mogelijk dat wij u een handje meehelpen bij de uit te voeren werkzaamheden. Door de jaren heen zijn wij namelijk uitgegroeid tot dé specialist in zandblazen en grondzuigwerkzaamheden. Onder diensten kunt u terecht voor een overzicht van onze complete dienstverlening. Neem gerust gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden van Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst. Via LinkedIn en Facebook verkrijgt u alvast een kleine impressie van ons bedrijf.

Direct zand bestellen

Ga aan de slag bij u thuis of in uw omgeving door het bestellen van zand. Om inzicht te verkrijgen in de kosten, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen voor zandlevering. Twijfelt u over hét juiste zand? Geef ons een belletje en laat onze specialisten met u meedenken. Zo adviseren wij u graag omtrent eventuele hoeveelheden én noodzakelijke werkzaamheden voor uw project.

Zandblazen - Zandspuiten | Witlox Wegenbouw

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP