Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zandblazen schelpen blazen kruipruimte zand storten zand verplaatsen

Zand storten met slang

Mogelijkheden van zand storten met slang

Wilt u zand laten storten met een slang om bijvoorbeeld uw kruipruimte op te hogen? Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst is gespecialiseerd in zandblazen. Met behulp van onze zandblazer kunnen wij zand, grind of schelpen op iedere gewenste plek blazen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Samen zorgen we ervoor dat het zand door middel van een slang op de gewenste plaats gestort wordt.

Vullen of ophogen van kruipruimte met onze zuigwagen

U kunt onze zandblazer inschakelen voor diverse doeleinden. Hedendaags zijn wij ingeschakeld voor onder andere:

  • Het vullen van kelders of kruipruimtes;
  • Demping van vijvers en zwembaden;
  • Het op de juiste hoogte brengen van kabels en leidingen.

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst laat graag aan u zien dat wij dé specialist in zandblazen zijn. Wij stellen ons transparant en flexibel op, zodat onze medewerkers snel en gericht kunnen werken. Bovendien staat de veiligheid van onze medewerkers, uzelf én uw omgeving hoog bij ons in het vaandel. Dit maakt Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst bij uitstek geschikt voor het storten van zand met een slang bij u thuis.

Úw specialist in grondzuigtechniek

Door de jaren heen zijn wij ontzettend gegroeid in onze mogelijkheden. Zo kunt u ook bij ons terecht voor alle facetten van de grondzuigtechniek. Wilt u zand laten wegzuigen voor het vrijmaken van kabels? Zoekt u dé specialist voor het uitgraven van uw kelder? Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0413-250197 of mailen naar: info@witlox.nl.

Zand storten met slang? Prijs en informatie aanvragen

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot zandblazen? Wij helpen u graag. Om alvast kennis te maken met Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst, kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op LinkedIn of Facebook. Meer informatie over onze zandblaaswagens en het storten van zand met een slang vindt u in onze folder.