WC ontstoppen - Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen | 24/7 ontstoppingsdienst

WC ontstoppen - Riool ontstoppen - Afvoer ontstoppen | 24/7 ontstoppingsdienst

Ontstoppingsdienst

Door onze communicatiemogelijkheden kunnen wij snel ter plaatsen zijn. Één van de medewerkers van onze ontstoppingsdienst helpt u dan op vakkundige wijze bij uw verstoppingsprobleem. Dus ook bij uw verstopte afvoer, wc of riolering belt u de ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw & Groentechniek!

witlox-ontstoppingsdienst

Rioolcamera

De ontstoppingsdienst van Witlox Wegenbouw & Groentechniek beschikt over professioneel materiaal en ervaren personeel. Mocht het ontstoppingsprobleem groter zijn, dan kunnen wij met onze rioolcamera een uitgebreide rioolinspectie voor u uitvoeren en daarna met u een plan van aanpak bespreken. Met een jarenlange ervaring weten onze mannen u op een snelle en nette manier van dienst te zijn.

Voorkomen is beter dan genezen

Hoewel bij een doorsnee gezin de wc gemiddeld één keer in de tien jaar verstopt raakt, zijn er ook gezinnen waar het ongemak zich vaker aandient. Enkele oorzaken waarom uw wc verstopt kan zijn:

  • een slecht aangelegde of verouderde riolering
  • overdadig gebruik van toiletpapier
  • verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen
  • ophoping van vet a.g.v. etensresten
  • doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

Dé specialist voor ontstoppingsdienst

U kunt uiteraard proberen het probleem eigenhandig te verhelpen. Echter kunt u beter de hulp inroepen van een specialist die in staat is om het probleem grondig te onderzoeken en vervolgens een gedegen oplossing weet aan te dragen. Neem daarom contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek die u met de modernste technieken en goede kennis kan helpen.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.