Kruipruimte ophogen

Zandblazen in uw kruipruimte

Wilt u uw kruipruimte ophogen? De grond in uw kruipruimte kan verzakken. Zo kan de fundering bloot komen te liggen en het leidingwerk verzakken. Dit probleem moet zo snel mogelijk worden opgelost. Wij zijn u graag van dienst met onze zandblaastechniek om uw kruipruimte op te hogen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in zandspuiten

Witlox heeft jarenlange ervaring in zandblaastechniek. Wij hebben de beschikking over geavanceerde machines voor het ophogen van kruipruimtes. Daarnaast kan het spuiten van zand gebruikt worden bij het:

  • Ophogen van terrassen;
  • Dempen van vijvers of zwembaden;
  • Verhogen van kabels en leidingen.

Zand of schelpen spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen

Het is voor ons zelfs mogelijk om het zand of schelpen te spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat er nodig is om uw kruipruimte op te hogen.

Kosten ophogen of opvullen kruipruimte

De kosten van ophogen van uw kruipruimte zijn afhankelijk van uw wensen en de locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het ophogen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat!

Kruipruimte ophogen met zand

Wij hebben al voor vele klanten de kruipruimte mogen ophogen met zand. Via Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder.