Kruipruimte ophogen

Zandblazen in uw kruipruimte

Wilt u uw kruipruimte ophogen? De grond in uw kruipruimte kan verzakken. Vaak is dat het gevolg van langere periodes van droogte, en het kan ernstige schade aan uw huis veroorzaken. Zo kan de fundering bloot komen te liggen en het leidingwerk verzakken. Een blootliggende fundering moet ondersteund worden, omdat deze in het uiterste geval ook kan gaan verzakken, met scheuren in de muren en andere problemen tot gevolg. Bovendien kunt u verzakkingen in uw tuin krijgen doordat die grond uw kruipruimte in spoelt. Dit probleem moet zo snel mogelijk worden opgelost.

Wij zijn u graag van dienst met onze zandblaastechniek om uw kruipruimte op te hogen. Als het nodig is, kunnen wij ook eerst eventueel aanwezige vervuilde grond voor u afzuigen alvorens een nieuwe laag zand in uw kruipruimte aan te brengen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Wij zijn gespecialiseerd in zandspuiten

Witlox heeft jarenlange ervaring in zandblaastechniek. Wij hebben de beschikking over geavanceerde machines voor het ophogen van kruipruimtes. Daarnaast kan het spuiten van zand gebruikt worden bij het:

  • Ophogen van terrassen;
  • Dempen van vijvers of zwembaden;
  • Verhogen van kabels en leidingen.

Zand of schelpen spuiten om de kruipruimte op te hogen

Het is voor ons zelfs mogelijk om het zand of schelpen te spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen. Met schelpen brengt u een extra isolatiemateriaal aan onder uw huis, zodat de warmte minder snel wegvloeit via de onderkant. Bovendien gaat u zo diverse vochtproblemen tegen. Het kan zelfs zijn dat u in aanmerking komt voor subsidie. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken wat er nodig is en wat uw wensen zijn om uw kruipruimte op te hogen.

Werkwijze kruipruimte ophogen

Nadat wij onze vrachtwagen hebben opgesteld worden de blaasslangen alvast naar uw woning uitgerold. Als er zaken zijn die beschermd moeten worden, zoals deuren en vloeren, dan zorgen wij daarvoor. Een grondwerker gaat via het kruipluik met de slang de kruipruimte in. Als er vocht of vervuilde grond aanwezig is, wordt die eerst weggezogen. Vervolgens wordt de kruipruimte opgevuld met het gekozen materiaal. Na afloop ruimen wij uiteraard alles weer netjes op.

Kosten ophogen of opvullen kruipruimte

De kosten van ophogen van uw kruipruimte zijn afhankelijk van uw wensen en de locatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het ophogen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat!

Kruipruimte ophogen met zand

Wij hebben al voor vele klanten de kruipruimte mogen ophogen met zand. Via Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder.