0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
0413-250 197 Parallelweg 32, 5402 GL Uden
Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer
0413-250 197
24/7 ontstoppingsdienst

Kruipruimte ophogen

Eenvoudig uw kruipruimte ophogen door zandblazen

Wilt u uw kruipruimte ophogen? De grond in uw kruipruimte kan verzakken. De gevolgen hiervan moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Zo kan de fundering bloot komen te liggen en het leidingwerk verzakken. Wij zijn u graag van dienst met onze zandblaastechniek om uw kruipruimte op te hogen.

Wij zijn gespecialiseerd in zandspuiten

Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst is gespecialiseerd in zandblaastechniek. Wij hebben de beschikking over geavanceerde machines voor het ophogen van kruipruimtes. Daarnaast kan het spuiten van zand gebruikt worden bij het:

  • Ophogen van tuinen;
  • Dempen van vijvers of zwembaden;
  • Verleggen/verhogen van kabels en leidingen.

Wij luisteren naar u als klant

Het is voor ons zelfs mogelijk om het zand te spuiten op moeilijk bereikbare plaatsen. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst gaat graag het gesprek met u aan om te kijken wat er nodig is. Door gericht naar u als klant te luisteren, weten wij voor elke situatie de juiste oplossing te formuleren.

Kosten van zandblazen/zandspuiten

Binnen Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Onstoppingsdienst hebben wij de beschikking over diverse speciale wagens voor zandblaastechniek. De kosten van zandblazen/zandspuiten hangen nauw samen met uw wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het ophogen van uw kruipruimte? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan. Witlox Wegenbouw, Groentechniek & Ontstoppingsdienst luistert graag en zorgt voor een oplossing op maat!

Maak kennis met Witlox

Wij hebben al voor vele klanten de kruipruimte mogen ophogen. Via Facebook kunt u alvast een kleine impressie krijgen van de mogelijkheden. Tevens vindt u meer informatie over onze blaaswagen in de folder. Witlox: dé specialist in wegenbouw, groentechniek en ontstoppingsdiensten!

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

0413-250 197

24 uur service

Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt?
Klik hier voor onze
ontstoppingsdienst

VOLG ONS OP

Wilt u meer weten over Witlox Wegenbouw & Groentechniek?

Neem vrijblijvend contact met ons op.