Skip to main content
[nectar_btn size="small" button_style="see-through-2" color_override="#01662e" hover_color_override="#01662e" hover_text_color_override="#ffffff" icon_family="none" text="Personeel gezocht !!!" url="https://www.witlox.nl/werken-bij-witlox"]

Wegenbouw, bestrating, grondzuigtechniek, riooltechniek, ontstoppingsdienst, veiligheid en meer

  • De specialist in zuig- & blaastechniek
  • Innovatieve en flexibele service
  • Denkt mee en levert maatwerk
  • Werkgebied – actief in heel Nederland
zuigwagen toepassing leegzuigen

Verontreinigde grond

Verontreinigde grond

Is er sprake van verontreinigde grond? Dan is het zaak dat er op een veilige manier iets aan gedaan wordt. Bodemsanering  met behulp van onze zuigwagen is een snelle, veilige en efficiënte keuze. Door zuigtechniek bij de bodemsanering te gebruiken is de gezondheid voor mens en omgeving gewaarborgd. Met behulp van onze krachtige zuigwagen kunnen wij verontreinigde grond uit moeilijk bereikbare ruimtes zuigen. Ook op plekken waar veel leidingen in de grond zitten, is het wegzuigen van de verontreinigde grond de meest veilige en efficiënte manier. De vervuilde grond voeren we af en vervangen we eventueel direct met schone grond.

De juiste papieren voor bodemsanering

Bij het saneren van grond heeft u een betrouwbare partner nodig die beschikt over de juiste papieren. Wij beschikken over gekwalificeerd personeel en werken volgens alle wettelijke richtlijnen, procedures en werkwijzes. Wilt u een zuigwagen inzetten voor bodemsanering? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Aan de hand van de aangeleverde informatie zorgen onze specialisten voor een passende offerte op maat.