Ervaren in handmatige- en machinele bestrating

Ervaren in handmatige- en machinele bestrating

Bestrating

Voor bestratingsprojecten zijn ervaren stratenmakers noodzakelijk. Witlox Wegenbouw & Groentechniek levert alle soorten bestrating in renovatieprojecten en nieuwbouw. Wij zorgen ervoor dat het straatwerk de juiste uitstraling aan de projecten geeft, zowel elementen en gesloten verhardingen kunnen we handmatig of machinaal aanbrengen door onze specialisatie. Goed straatwerk is vakwerk, een vak apart! Straatwerk dat niet goed wordt gemaakt resulteert in verzakkingen en allerlei andere onregelmatigheden. Bij ons kunt u uitsluitend vakwerk verwachten!

IMG_2617

Traditionele bestrating én machinale bestrating

Gewone bestrating (zoals wegen, trottoirs en parkeerterreinen) wordt meestal uitgevoerd in handmatig straatwerk, omdat de traditionele bestrating de leefomgeving verfraait. Witlox Wegenbouw & Groentechniek bestaat uit een team van enthousiaste stratenmakers die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van allerlei soorten straatwerk. U kunt denken aan straatwerk voor industriële toepassingen, winkelgebieden of particuliere toepassingen. Wij staan u dus bij in de realisering van een goede verblijf- en leefomgeving. Afhankelijk van de aard en grootte van het werk kan dit bij Witlox Wegenbouw & Groentechniek machinaal worden uitgevoerd. Het grootste voordeel voor u is de kortere uitvoeringstijd.

Zwevende bestrating

Bij situaties met ernstige wortelopdruk kan een nieuw pad worden gelegd zonder de bestaande wortels te beschadigen en zonder nieuw risico op worteldruk. Zwevende bestrating leent zich bij uitstek als wortelbrug om het opdrukken van verharding te verhelpen of te voorkomen. Dit is de oplossing voor bestaande bomen in een beperkte groeiplaats nabij of in de verharding. Ook kan door de creatie van dit tweede maaiveld de doorwortelbare ruimte onder het trottoir, parkeerplaatsen en fietspaden worden benut om groeiplaatsverbetering toe te passen.

Wij leveren alle soorten bestrating!

Witlox Wegenbouw & Groentechniek maakt al heel lang alle soorten bestratingen, van mooie kleine stukjes vakwerk tot complete (her)inrichting van woonstraten, marktpleinen en winkelpromenades. Onze mannen hebben zoveel ervaring dat het aanleggen van dergelijke verhardingen door middel van “straten onder de hamer” (vooral het gebruik bij klinkers en keien) geen problemen te weeg brengt. Neem voor meer informatie contact op.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.