Riooltechiek Witlox ontstoppingsdienst

Riooltechiek Witlox ontstoppingsdienst

WC verstopt

Iedereen is bekend met de signalen van een verstopte wc… een ondragelijke stank, een borrelende pot, water dat omhoog komt tot aan de rand en wc-papier dat maar niet weggespoeld raakt. Het geval wil bovendien dat in de meeste gevallen een wc verstopt raakt wanneer het nèt niet uitkomt. Op het moment dat uw visite ieder moment kan arriveren of wanneer u een feestje geeft. De hoogste tijd om daar iets aan te laten doen.

witlox-wc-verstopt

Voorkomen is beter dan genezen

Hoewel bij een doorsnee gezin de wc gemiddeld één keer in de tien jaar verstopt raakt, zijn er ook gezinnen waar het ongemak zich vaker aandient. Enkele oorzaken waarom uw wc verstopt kunnen zijn:

  • een slecht aangelegde of verouderde riolering
  • overdadig gebruik van toiletpapier
  • verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen
  • ophoping van vet a.g.v. etensresten
  • doorspoelen van keukenrol, natte doekjes e.d.

Laat u adviseren door de specialist

U kunt uiteraard proberen het probleem eigenhandig te verhelpen. Met behulp van een gootsteenontstopper, tuinslangen of middeltjes uit de supermarkt. Maar u kunt natuurlijk ook de hulp inroepen van een specialist, die in staat is om het probleem grondig te onderzoeken en vervolgens een gedegen oplossing weet aan te dragen. Neem daarom contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek die u met de modernste technieken en goede kennis terzijde staat.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.