Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Diversiteit werkzaamheden aan de riolering

Riooltechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is werkzaam in de riooltechniek. Hier verrichten wij werk zoals het aanbrengen van een hoofdriool, huisaansluitingen en het plaatsen en vernieuwen van kolken en putten. Enkele voorbeelden van werkzaamheden aan de riolering:

  • Aanleg van riolering en bestrating voor particulieren, de overheid en industrieterreinen
  • Onderhouden van bestrating van wegen en industrieterreinen
  • Onderhouden van rioolstelsels voor gemeentes en particulieren
11949543_931535590260073_7958909806598073685_n[1]

Ontstoppingswerkzaamheden aan riolering

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een verstopt riool heeft, zowel voor particulier als het bedrijfsleven. Ontstoppen van riolering is één van onze activiteiten, altijd kunnen wij nog dezelfde dag langskomen om de verstopping te verhelpen. Wij hebben de beschikking over een moderne servicebus met hogedrukmachine voorzien van alle benodigde gereedschap en materialen om de moeilijkste verstoppingen aan de riolering te verhelpen. Van keukenafvoer tot hoofdriool en van standleidingen tot huisaansluitingen, Witlox Wegenbouw & Groentechniek helpt met alle verstoppingen. Met een jarenlange ervaring weten onze mannen u op een snelle en nette manier van dienst te zijn. Voor meer informatie zie ook onze ontstoppingsdienst.

Aanleg en vernieuwing riooltechniek

Een oude en verzakte riolering die niet meer optimaal functioneert kan door ons worden vernieuwd. Het spreekt vanzelf dat alles wat hiervoor moet worden opengemaakt weer in de oude staat hersteld wordt.

Opsporen van lekkage aan riolering en stankoverlast

Wij helpen u bij het oplossen van stankoverlast. Met de hulp van een rookmachine blazen we rook in de riolering, zodat we kunnen zien waar de rook naar buiten komt. Deze effectieve opsporingsmethode levert veel tijdwinst op en geeft een duidelijk beeld van de schade, die wij vervolgens op professionele wijze herstellen.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.