Kruipruimte voor vloerisolatie

Kruipruimte voor vloerisolatie

Kruipruimte uitgraven

Slechte isolatie kan leiden tot warmteverlies via muren, het dak en, nog steeds door veel mensen vergeten, de vloer. Vloerisolatie kan u op jaarbasis een aardige cent besparen. In veel huizen is de kruipruimte echter volgestort met zand of is deze gewoonweg niet hoog genoeg, waardoor er niet geïsoleerd kan worden. De enige oplossing zal dan zijn: de kruipruimte uitgraven. Witlox Wegenbouw & Groentechniek heeft de kennis en middelen, waardoor een kruipruimte uitgraven op een professionele en efficiënte manier kan geschieden.

witlox-kruipruimte-uitgraven

Een kruipruimte uitgraven t.b.v. een defecte riolering

Wanneer een defecte riolering geconstateerd wordt, is het in veel gevallen niet te voorkomen dat iemand in de kruipruimte op onderzoek uitgaat. Echter wanneer de kruipruimte daartoe niet de mogelijk biedt, zal de kruipruimte uitgraven de enige oplossing zijn. Laat dit werk over aan de specialisten. Witlox Wegenbouw & Groentechniek is een betrouwbare partner voor dergelijke werkzaamheden.

Neem contact op met Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Heeft u op dit moment te maken met één van de twee bovengenoemde zaken en bent u op zoek naar een partner met kennis van zaken? Neem contact met ons op. Witlox Wegenbouw & Groentechniek heeft niet alleen het juiste materiaal, moderne technieken en goede kennis, maar beschikt ook over gediplomeerd personeel. Alle ingrediënten om iedere klus tot een succesvol einde te brengen!

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.