Een kelder of meer bergruimte bij u thuis

Een kelder of meer bergruimte bij u thuis

Kelder uitgraven

Heeft u voornemens om uw bestaande- of nieuwbouwhuis te voorzien van een kelder? Om op deze manier te beschikken over meer bergruimte? Of wilt u uw kelder uitgraven om een extra leefruimte te creëren, waarin uw kinderen ongestoord kunnen spelen? Misschien gaat uw voorkeur uit naar een extra hobbyruimte of een privé-bioscoop onder uw huis. Uw kelder uitgraven biedt vele mogelijkheden. Laat u adviseren door Witlox Wegenbouw & Groentechniek.

witlox-kelder-uitgraven

Kies voor Witlox Wegenbouw & Groentechniek

Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al jaren een begrip op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw. Profiteer van de ervaring en deskundigheid die nodig zijn bij complexe werkzaamheden. Wij beschikken niet alleen louter over gediplomeerd personeel, maar ook over de modernste technieken, het juiste materieel en ruime kennis van zaken.

Wilt u meer informatie?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Witlox Wegenbouw & Groentechniek is al jaren een gespecialiseerd bedrijf als aannemer in grond-, weg- en waterbouw en kan u voorzien van een gedegen advies over een kelder uitgraven.

Wilt u meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op:
Witlox Wegenbouw & Groentechniek
Parallelweg 32
5402 GL Uden
t. 0413-250 197
f. 0413-245 310
e. info@witlox.nl
Volg ons:
Is uw afvoer, uw wc of uw riolering verstopt? Klik hier voor onze ontstoppingsdienst. 24 uur service.